Založ si blog

Podvihnuté sebavedomie

Ošiaľ mladých no aj starších žien v podobe push-up podprsenky nie je na Slovensku ničím neznámym. Mladé násťročné dievčatá si ňou kompenzujú to, čo im príroda nenadelila dostatočne, tie štedrejšie obdarené to ňou len zvýrazňujú a dámam v pokročilejšom veku dvíha poklesnuté sebavedomie.

Na dôkaz, že tento zázrak naozaj funguje, môže poslúžiť pôvodne mužský model Andrej Pejic Dnes už Andreja Pejic v roku 2011 nafotila reklamu na push-up podprsenku značky Hema. Tá bola schopná vyčarovať aj na plochom hrudníku utešené jednotky.

Ale koho chcú týmto oboma pohlaviami uznávaným vynálezom oklamať? Všetkých okoloidúcich ľudí, večne „do očí“ hľadiacim mužom alebo všetky ženy, ktoré za ten efekt majú chuť obetovať svoje druhé dieťa? Nie, klamú hlavne samé seba. Ženám zväčša lichotí, keď sa za nimi okoloidúci na ulici obzrú. Ale obzerajú sa skutočne za nimi? Čo na tom, že vám niekto pochváli váš dokonalý dekolt, keď celá zásluha na ňom patrí kusu látky a vypchávok? Jedine že by časť ženskej populácie chcela upozorniť skôr na nový model podprsenky s päť centimetrovou vrstvou výplne než na svoj prirodzený šarm.

Ale proti gustu žiadne výhrady. Ak žena pomocou nej získa silnejšiu istotu do života, toto menšie zlo sa dá ospravedlniť. Zdravé sebavedomie však stále rastie vo vnútri človeka, nie na jeho hrudi.

Cirkus v divadle

22.07.2016

Ozve sa gong, zažnú sa reflektory a spoza karmínovej opony vystúpi sám principál. No len čo otvorí ústa, aby privítal obecenstvo, ktoré sa zhromaždilo v jeho cirkuse, z davu sa ozve detský plač: „Mne sa to vôbec nepáči!“ Prvá reakcia z hľadiska však našťastie bola úplne iná ako tie, čo nasledovali. Pojem Teatro Tatro nie je pre človeka s aspoň akou-takou [...]

Kto je vinný?

15.03.2016

Napísať či nenapísať, uverejniť či neuverejniť. Otázky, ktoré niekedy nezávisia priamo na autoroch článkov, televíznych reportáží či iných mediálnych produktoch. Mnohokrát musí byť morálne cítenie a skutočné presvedčenie posunuté na vedľajšiu koľaj v dôsledku udržania si stáleho pracovného miesta. Dokážu však potom títo ľudia žiť so sebou, [...]

„Bola raz jedna trieda. V tej triede bola krieda. .. “

12.03.2016

Zo všetkých možných i nemožných replík práve túto nebudete počuť vôbec. Mamičky, ktoré si neprečítali popis inscenácie, a v mylnej predstave, že svoje ratolesti vzali na interpretáciu známeho románu Kristy Bendovej, Bola raz jedna trieda, im neraz museli zapchávať uši. Inscenácia s rovnomenným názvom totiž nie je určená deťom. Divadelné dielo Bola raz jedna [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 16839x
Priemerná čítanosť článkov: 2406x

Autor blogu

Kategórie